Publicitat
Publicitat

NOVETATS A LA GRAELLA

La ficció britànica explora temes com la promiscuïtat, l'anorèxia, les drogues o el suïcidi entre els adolescents

La sèrie 'Skins' arriba al 3XL precedida de premis i polèmiques

El 3XL estrena avui Skins, una sèrie ambientada a Bristol que narra les desventures d'uns adolescents. Premiada per la premsa especialitzada, ha recollit també crítiques per la cruesa de les seves històries.

Els conflictes que narra Skins són els universals: la mort, la sexualitat, les drogues, els trastorns psicològics... Però el realisme d'aquesta ficció britànica unit al fet que els seus protagonistes són adolescents ha fet que, en paral·lel als premis i el reconeixement de la crítica, hagi rebut queixes pels seus continguts. Ara s'estrena en català al 3XL: dos capítols cada dimecres, a partir de dos quarts d'onze. Serà la primera vegada que es podrà veure en obert a l'Estat. En el seu recorregut al Regne Unit ha generat un encès debat sobre si retrata els joves de manera realista i sobre si les seves històries són adequades als adolescents.

De moment ja se n'han filmat cinc temporades, tot i que els actors -majoritàriament semiprofessionals- canvien cada dos anys. A banda de dos Bafta (premis britànics de l'audiovisual) ha aconseguit ser un fenomen, amb milions de seguidors a Facebook i un recopilatori musical d'èxit. La MTV en va emetre un remake americà que va arrossegar la polèmica (Taco Bell o Subway en van retirar la publicitat) però no l'audiència (el van cancel·lar la primera temporada).

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT