NOVETATS A LA GRAELLA
Mèdia 09/11/2011

La sèrie 'Skins' arriba al 3XL precedida de premis i polèmiques

El 3XL estrena avui Skins, una sèrie ambientada a Bristol que narra les desventures d'uns adolescents. Premiada per la premsa especialitzada, ha recollit també crítiques per la cruesa de les seves històries.

àlex Gutiérrez M.
1 min
La sèrie 'Skins' arriba al 3XL precedida  de premis i polèmiques

Barcelona.Els conflictes que narra Skins són els universals: la mort, la sexualitat, les drogues, els trastorns psicològics... Però el realisme d'aquesta ficció britànica unit al fet que els seus protagonistes són adolescents ha fet que, en paral·lel als premis i el reconeixement de la crítica, hagi rebut queixes pels seus continguts. Ara s'estrena en català al 3XL: dos capítols cada dimecres, a partir de dos quarts d'onze. Serà la primera vegada que es podrà veure en obert a l'Estat. En el seu recorregut al Regne Unit ha generat un encès debat sobre si retrata els joves de manera realista i sobre si les seves històries són adequades als adolescents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De moment ja se n'han filmat cinc temporades, tot i que els actors -majoritàriament semiprofessionals- canvien cada dos anys. A banda de dos Bafta (premis britànics de l'audiovisual) ha aconseguit ser un fenomen, amb milions de seguidors a Facebook i un recopilatori musical d'èxit. La MTV en va emetre un remake americà que va arrossegar la polèmica (Taco Bell o Subway en van retirar la publicitat) però no l'audiència (el van cancel·lar la primera temporada).

stats