EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 30/06/2011

Sònia Papell: "Vull que em convidin a veure les fotos de l'estiu"

1 min
Sònia Papell és la meteoròloga de Televisió Espanyola a Catalunya.

Era reticent a comprar-me un smartphone . Un dia, en una tertúlia de bar, vaig estar una estona queixant-me que aquests telèfons ens fan perdre el món de vista i ens converteixen en asocials i lamentant que ara ja no es discuteix sobre quina cançó és la que està sonant perquè t'ho diu l'iPhone. Dos dies després em van trucar de la companyia perquè havia acumulat moltíssims punts. Em van dir que em regalaven l'iPhone i vaig picar. Fa poc més d'un mes que el tinc, i ja m'he descarregat l'aplicació que et diu la cançó que sona. La final de la Champions la vaig veure a l'iPhone, perquè estava al casament d'una amiga. M'agrada parlar per telèfon, però les amigues em diuen que tinc un mòbil que sembla un fix, perquè no el duc mai a sobre, me'l deixo a tot arreu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De Twitter no en tinc, perquè no tinc necessitat de retransmetre la meva vida. El Facebook m'agrada, però és la portera més bèstia del segle XXI. I ara en comptes de quedar per veure les fotos de les vacances, es pengen al Facebook i tothom espera que te les miris. Era un avorriment, quedar per veure les fotos, però ara ho trobo a faltar! Vull que la gent em convidi a sopar per ensenyar-me les fotos de l'estiu!

A la tele m'he tornat molt selectiva. M'agrada mirar sèries d'encefalograma pla, i ho acostumo a fer per internet, per no haver d'esperar que comencin. La ràdio la faig servir al matí per sentir les notícies.

stats