TECNOLOGIA
Mèdia 17/08/2011

Sony rebaixa el preu de les seves consoles

La PSP valdrà 99 euros i la PlayStation 3 passarà a costar-ne 249, el mateix preu que tindrà la nova PSVita, que sortirà a la venda en els propers mesos

Redacció
1 min

BarcelonaEl gegant japonès Sony ha anunciat una rebaixa en el preu de les seves consoles. Concretament, la PSP passarà a costar 99 euros –fins ara, tenia un preu de 169 euros– , mentre que la PlayStation 3 en valdrà 249, el mateix preu que tindrà la nova PS Vita –que sortirà al mercat en els propers mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'anunci de la rebaixa l'ha fet aquest dimarts Jim Ryan, responsable de Sony Europa, en una conferència prèvia a la inauguració oficial de la Gamescom, la fira de videojocs que se celebra des d'avui i fins diumenge a Colònia.

La versió rebaixada de la PSP només es podrà comprar a Europa, mentre que el descompte per a la PS3 arriba a escala mundial, inclòs el mercat nipó. Ryan no va concretar la data exacta en què es faran efectives les reduccions dels preus, però va aprofitar l'anunci per informar del llançament d'una línia de jocs "PSP essentials" a 9,99 euros la unitat.

stats