Tecnologia
Mèdia 13/10/2011

Sony investiga un defecte a 1,6 milions de televisors Bravia a tot el món

Paral·lelament, un atac informàtic ha obligat la companyia nipona a bloquejar 93.000 comptes dels seus serveis 'online' -PlayStation Network (PSN), Sony Entertainment Network (SEN) i Sony Online Entertainment (SOE)-

Agències
1 min

BarcelonaLa multinacional japonesa Sony investiga un defecte de sobreescalfament a 1,6 milions de televisors de la línia Bravia a tot el món. La tara podria afectar 630.000 unitats a Europa, unes 30.000 a Llatinoamèrica, uns 480.000 als Estats Units i Canadà i gairebé 190.000 al Japó, a més d'unes 270.000 unitats a la resta d'Àsia i Orient Mitjà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat la companyia, els aparells contenen una peça defectuosa que podria provocar un escalfament excessiu fins arribar a cremar-se, fet que provocaria que la part superior de l'aparell es fongués parcialment.

Segons el ministeri japonès d'Indústria, s'han registrat almenys una desena de casos de sobreescalfament de televisors, malgrat que en cap cas han provocat danys majors.

Sony avisarà els clients registrats i, en tots els casos, revisarà i repararà els televisors afectats de forma gratuïta.

Un altre atac informàtic afecta les plataformes online onlinede la companyia

Paral·lelament, la companyia nipona ha hagut de bloquejar 93.000 comptes d'usuaris registrats en els tres serveis online de Sony -PlayStation Network (PSN), Sony Entertainment Network (SEN) i Sony Online Entertainment (SOE)-, després que un grup de pirates informàtics hagin aconseguit les dades per accedir-hi. Segons ha indicat la companyia, el bloqueig és temporal i, de forma preventiva, s'enviaran correus electrònics a les comptes afectades perquè els usuaris canviïn les seves claus d'accés. No obstant, la companyia assegura que no s'han robat les dades de cap targeta de crèdit i subratlla que només “un percentatge baix” dels comptes piratejats han mostrat signes d'activitat abans de ser bloquejats.

stats