Mèdia 23/07/2012

Les Spice Girls, a la clausura dels Jocs

A.c.r.
2 min

Les Spice Girls (01) seran unes de les protagonistes de la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres, que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic de la capital britànica el 12 d'agost. Els rumors sobre el possible retorn del grup ja fa temps que sonaven, no només amb motiu dels Jocs sinó també pels 60 anys de regnat d'Elisabet II o per participar al Festival d'Eurovisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el diari britànic Daily Mail , el que havia impedit fins ara la reunificació del quintet havien estat les reticències de Victoria Beckham a tornar a actuar, però finalment ella també ha acceptat la proposta de reaparèixer durant l'acte de clausura de la cita olímpica. El mateix mitjà afegeix que el grup interpretarà dues cançons, entre les quals hi haurà el seu gran èxit, Wannabe , del 1996.

Les Spice Girls es van dissoldre l'any 2001, però entre el 2007 i el 2008 van fer una gira de retorn que les va dur a diverses ciutats d'Europa i Amèrica del Nord. Des de llavors no han tornat a actuar juntes, però la reunificació amb motiu dels Jocs podria ser l'origen d'una nova etapa per al grup. Si més no, en una entrevista radiofònica, Beckham va obrir la porta a un possible retorn: "No sé si hi haurà una altra gira de concerts, però m'agrada tornar a estar amb les noies. Si hi ha algun projecte per al futur, estaré disposada a treballar-hi", va assegurar.

De la música a la moda

Mentre les noies picants es preparen per reprendre la seva carrera, altres inicien noves aventures professionals en àmbits diferents dels habituals. És el cas de la cantant Rihanna (02) , que ara s'introduirà en el món del disseny gràcies a una col·laboració amb la marca britànica de moda i complements River Island. Segons el director executiu de la companyia, Ben Lewis, Rihanna dissenyarà una col·lecció de cara a la primavera de l'any que ve.

Un camí semblant és el que ha emprès Pierre Sarkozy (03) , el segon fill de l'expresident de França, que aparcarà temporalment la seva carrera com a DJ per començar a treballar com a model per a la botiga de roba online Mr Porter.

Desapareix la mare de Jackson

Katherine Jackson (04) , la mare del cantant Michael Jackson , va desaparèixer el dia 15 de juliol. Segons un portaveu de la policia nord-americana, un nebot de la dona, de 82 anys, va denunciar-ne la desaparició aquest dissabte, després que durant tota la setmana la família no hi hagués pogut contactar. Una de les seves nétes, Paris -de 14 anys i filla de Michael Jackson-, va tuitejar ahir: "Sí, la meva àvia ha desaparegut. No hi he parlat en tota la setmana i vull que torni a casa ara".

stats