Steven Knight, creador de 'Peaky Blinders', adaptarà 'SAS: Rogue Heroes' per a la BBC

La sèrie versarà sobre la creació de les forces especials britàniques durant la Segona Guerra Mundial

La BBC ja té un nou projecte entre mans. Es tracta de 'SAS: Rogue Heroes', una sèrie sobre la creació de les forces especials britàniques, i l'encarregat de portar-la a les pantalles és el guionista anglès Steven Knight, creador de 'Peaky Blinders'.

La sèrie es basarà en la novel·la de l'escriptor Ben Macintyre ' SAS: Rogue Heroes', que narra la història de com es va crear una de les unitats de forces especials més famoses i despietades del món –coneguda com a SAS–. "Serà una història secreta que explicarà el recorregut d'uns soldats excepcionals que escollien batalles i guanyaven guerres, fins que van desaparèixer en l'ombra", ha comentat Knight.

Així doncs, s'exploraran les idees i el pensament que van portar a la creació d'aquesta unitat, la qual va portar una nova forma de combat als deserts del nord de l'Àfrica durant la Segona Guerra Mundial. Segons ha avançat la BBC, «'SAS: Rogue Heroes' celebrarà la glòria, l'acció i la camaraderia, i aprofundirà en la psicologia del grup defectuós i temerari, però sorprenentment valent, d'oficials i homes maltractadors que van formar la SAS durant els dies més foscos de la Segona Guerra Mundial».

Amb aquest projecte, que produirà Kudos –productora coneguda per 'Broadchurch', 'The tunnel' i 'Humans'–, Knight torna a treballar per a la BBC després d'haver elaborat el guió d'altres produccions de la cadena com 'Commercial breakdown', 'The detectives', 'Peaky Blinders' i 'Taboo'. 

  • Etiquetes

Més continguts de