Mèdia 15/01/2011

Stop Accidentes critica que 'Conexión Samanta' mostrés Farruquito conduint un cotxe

El programa va visitar el músic just un any després de complir la condemna per haver atropellat mortalment una persona

1 min
Farruquito condueix un cotxe al reportatge de 'Conexión Samanta'

La darrera edició de l'espai Conexión Samanta, emesa ahir a Cuatro, ha aixecat molta polseguera entre les víctimes d'accidentes de trànsit. Aprofitant que feia un any que Farruquito havia sortit de la presó, on complia pena per homicidi imprudent i delicte contra la seguretat del trànsit després d'haver atropellat mortalment una persona l'any 2004 tot i no tenir carnet de conduir, Samanta Villar va decidir dedicar el seu reportatge d'aquesta setmana al cantant. En una de les escenes, a més, Farruquito apareixia conduint un vehicle i fent broma constantment amb els seus amics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La seqüència ha indignat l'associació Stop Accidentes de víctimes d'accidents de trànsit. En declaracions al diari El MundoEl Mundo, la fundadora de l'entitat, Ana María del Campo de la Cruz, titlla d'"aberració" i de "burla" el reportatge, i afegeix: "És un delinqüent, reunia moltes faltes. No tenia el perís de conduir, conduïa un cotxe sense assegurança i a sobre va voler atribuir la culpa al seu germà. El van tancar a la presó, ha tornat a la societat i li estan donant vida altra vegada. És una aberració per part de la televisió".

Segons el mateix diari, Stop Accientes es planteja denunciar l'emissió del reportatge, i de moment ja ha escrit una carta a Telecinco (actual propietària de Cuatro) exposant el seu desacord amb el contingut del programa.

stats