PROGRAMACIÓ INFANTIL
Mèdia 09/01/2012

El Super3 estrena l'any amb noves sèries animades

El canal Super3 fa créixer a partir d'avui l'oferta de sèries d'animació. Cada dia n'emetrà dues destinades als menors de sis anys, i els caps de setmana n'oferirà una altra per al públic adolescent.

Albert Castellví Roca
2 min
La sèrie Zoobabu, rodada en 3D estereoscòpic, proposarà als més petits de la casa que intentin endevinar quin animal s'amaga dins d'una caixa.

BARCELONA.L'oferta de sèries del canal Super3 s'amplia a partir d'aquest dilluns amb la introducció a la graella de tres noves produccions d'animació. D'aquestes, dues estan pensades per als més petits, i s'inclouran dins de l'espai contenidor Mic , mentre que la tercera va destinada als espectadors adolescents, i s'emetrà cada dissabte i diumenge al migdia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera d'aquestes estrenes és Zoobabu , una coproducció de Televisió de Catalunya amb BRB Internacional, Screen 21 i Image in que passa per ser la primera producció europea en 3D estereoscòpic per a televisió. Cada capítol d'aquesta sèrie, d'uns cinc minuts de durada i destinada als infants d'entre 3 i 6 anys, proposa als espectadors que intentin endevinar quin animal s'amaga dins d'una caixa. El mateix animal va donant pistes i mostrant alguns dels seus trets més identificatius per donar un cop de mà a la canalla. La producció, que va ser nominada al premi a la millor sèrie preescolar al festival MIP Junior 2010, s'emetrà de dilluns a divendres a les 9.00 i a les 17.30, dins del programa Mic .

També dins d'aquest espai, tot i que només al bloc matinal (a les 9.20), s'emetrà a partir d'avui una altra sèrie amb protagonistes animals. Es tracta d' Animals divertits , una producció d'origen francès que en episodis molt breus -al voltant de dos minuts i mig cadascun- presenta històries animades de bèsties tan curioses com mandrils ballarins, ocells dentistes o hipopòtams femelles excessivament preocupades per la seva aparença física i que es passen el dia als salons de bellesa.

'Lara, què fem?'

La tercera novetat de l'any és la sèrie Lara, què fem? , també de dibuixos animats però orientada al públic adolescent. La protagonitzen la Lara, una noia de 12 anys, i el seu grup d'amics, tots de la mateixa edat, que estan estudiant en una acadèmia d'idiomes a l'estranger.

En un to que combina la comèdia i el drama, la sèrie aborda les dificultats pròpies d'un període com la pubertat, especialment en àmbits tan sensibles com la sexualitat i les relacions sentimentals. A través de la veu en off i de les escenes metafòriques que l'acompanyen, la Lara busca la complicitat dels espectadors, a qui transmet les sensacions que li produeix cadascuna de les situacions en què es troba.

Lara, què fem? és una coproducció de Televisió de Catalunya amb la televisió pública britànica BBC, la productora catalana Tomavistas, l'holandesa Submarine i l'escocesa Red Kite. Aquesta sèrie s'emetrà els migdies del cap de setmana, just abans d'una altra de les últimes incorporacions a la graella del Super3, la sèrie Aifric , estrenada durant el mes de desembre.

stats