El Super3 promou l’aprenentatge de llengües

Animarà els infants a veure les sèries en versió original

El Super3 posa en marxa avui It’s amazing, una iniciativa amb la qual es promocionarà entre els nens l’aprenentatge de llengües estrangeres, més enllà de l’anglès. La família del Super3 s’atrevirà a cantar en l’idioma original les cançons d’algunes de les sèries animades més conegudes del programa. Amb uns vídeos d’estil karaoke interpretaran les sintonies de Doraemon en japonès o de Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir en francès, entre d’altres. Juntament amb aquests vídeos, també s’animarà els nens a veure les seves sèries preferides en versió original fent ús del sistema dual.

Els súpers també seran part activa del projecte, ja que podran ser els protagonistes d’un nou format de curta durada en el qual explicaran una paraula d’una llengua estrangera mitjançant un petit joc o concurs. El requisit és que es tracti d’un mot que els sigui proper perquè és de la seva llengua materna o paterna.

A més a més, la web del Super3 oferirà el videojoc Amazing supercity, que fa servir l’anglès per donar pistes i anar avançant en la consecució d’objectius.