Comunicació
Mèdia 28/06/2011

Una empresa catalana llança el primer videojoc amb un superheroi gai

'Supergay & the Attack of his Ex–Girlfriends' està disponible per a iPhone, iPad i iPod Touch. L'estrena del videojoc coincideix amb el Dia Internacional de l'Orgull LBGT

Redacció
1 min
Supergay & the Attack of his Ex–Girlfriends

BarcelonaL'empresa catalana Klicrainbow ha llançat al mercat el primer videojoc que té com a protagonista un superheroi homosexual.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Supergay & the Attack of his Ex–Girlfriends (Supergai i l'atac de les seves exnòvies) té com a protagonista un científic idealista que treballa en una empresa de clonació amb fins humanitaris. El videojoc està desenvolupat en 2D i presenta 32 nivells de dificultat, cadascun dels quals presenta una historieta diferent en format de còmic animat.

Segons els creadors, la temàtica i l'estètica del videojoc s'inspiren en els còmics creats en la dècada dels setanta, que recollien l'herència de l'època daurada del gènere, entre el 1938 i el 1945. “Des de petit he estat molt influenciat pels còmics dels superherois de Marvel i DC Comics”, assegura Daniel Villanueva, productor i autor de la idea original del videojoc, que afegeix que l'heroi de Supergai s'enfronta a problemes humans i reals i transmet un missatge clar: Be Yourself (sigues tu mateix).

L'aplicació està disponible per als dispositius mòbils iPhone, iPad i iPod, a través de la botiga online d'Appleonline.

L'estrena del videojoc coincideix amb el Dia Internacional de l'Orgull LGBT, que se celebra cada 28 de juny des del 1969. La companyia ha penjat un vídeo a YouTube amb el tràiler del videojoc.

stats