Mèdia 01/12/2011

'Superpont polèmic', portada de l'ARA

L'efecte social dels dos festius de la setmana centra la primera plana d'aquest dijous. També destaquem els esforços per "salvar l'euro". Una edició tunejada amb peticions dels alumnes de primària que ha visitat la redacció

Ara
1 min
Portada ARA, 1 desembre 2011

Barcelona"Deu dies per salvar l'euro". Amb aquest títol s'obre la portada d'aquest dijous, que destaca que els bancs centrals s'alien per reactivar el crèdit, mentre la UE es divideix davant la decisiva cimera del 9 de desembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'espai central de la primera plana, però, l'ocupa un reportatge sobre l'efecte social i econòmic dels dos festius de la setmana que ve, el dia de la Puríssima i el de la Constitució espanyola, pel llarg pont que generen. Què faran les escoles? Quant hi perden les empreses? Hi haurà neu? Contestem aquestes preguntes.

Tunejat per alumnes de primària

A les pàgines interiors, tot el diari es presenta aquest dijous tunejat amb missatges que ens han deixat escrits els alumnes de sisè de primària de l'escola Joan Miró, de l'Eixample de Barcelona. Expressen els seus desitjos i peticions i opinen sobre el diari. Reproduïm les seves frases en diverses pàgines. És una de les sorpreses de la setmana de celebració del primer aniversari del diari.

stats