Publicitat
Publicitat

El Suprem denega la suspensió de la Comissió de Propietat Intel·lectual

L'Associació d'Internautes va recórrer el decret que en regula el funcionament perquè creu que la Comissió de Propietat Intel·lectual té competències assignades als jutges

El Tribunal Suprem ha denegat la suspensió cautelar del decret que regula el funcionament de la Comissió de Propietat Intel·lectual, organisme que pot interrompre el servei de webs que atemptin contra els drets de propietat intel·lectual, segons un acte notificat aquest dimarts.

L'Associació d'Internautes va recórrer aquesta norma davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem i va demanar-ne la suspensió cautelar fins que hi hagi una opinió judicial que l'avali. Segons va esgrimir, atribueix a un organisme administratiu (la Comissió de Propietat Intel·lectual) competències assignades per llei als jutges.

Així mateix, l'associació creu que la Comissió de Propietat Intel·lectual estableix "infraccions difuses i sancions sense l'habilitació legal necessària, per la qual cosa crea una notable inseguretat jurídica que posa en perill drets fonamentals dels ciutadans" com les llibertats d'expressió i informació.

La Comissió va començar el seu camí fa gairebé tres mesos i ha rebut més de 300 sol·licituds d'intervenció per part de titulars que consideren vulnerats els seus drets de propietat intel·lectual en pàgines d'internet.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT