TELEVISIÓ

'Banda ampla' acomiada l'any amb alguns dels protagonistes del 2010

Abans que comenci el debat, el programa emetrà Punt d'inflexió, el resum de l'any elaborat pels serveis informatius de TV3

Banda ampla, el debat que cada dimecres al vespre dirigeix i presenta Lídia Heredia a TV3, acomiada l'any amb un programa especial. Ho farà aquest dimecres dia 29. L'objectiu del programa és "debatre des del plató si el 2010 ha estat un any més aviat bo o més aviat dolent i amb quines perspectives encarem el 2011".

I per fer-ho conviden diversos ciutadans que durant el 2010 han estat protagonistes de l'actualitat. Entre d'altres, hi haurà Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, entitat impulsora de la manifestació multitudinària del 10 de juliol a favor del dret a decidir; i Pau Freixas, director de la pel·lícula Herois, juntament amb dos dels nens protagonistes del film, Ferran Rull i Mireia Vilapuig.

Abans que comenci el debat, el programa emetrà Punt d'inflexió, el resum de l'any amb direcció i guió de Jordi Aguilera i que han elaborat els serveis informatius de TV3. El reportatge s'estructura al voltant d'onze grans blocs temàtics. I la poesia de Joan Maragall, en el 150è aniversari del seu naixement, com a fil conductor.

Més continguts de