Mitjans públics
Mèdia 21/06/2012

TV3 i Catalunya Ràdio redueixen les estructures directives

Es fusionen diverses àrees per ajustar-se a les polítiques d'austeritat

Ara
2 min

BarcelonaEl consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat per unanimitat i a proposta del president, Brauli Duart, els nous organigrames de la Corporació, de TV3 i de Catalunya Ràdio, en què les estructures directives es redueixen ja que "fusionen diverses àrees de comandament", segons assegura la CCMA en un comunicat. D'aquesta manera, es redueix el cost d'aquestes estructures, "d'acord amb les polítiques d’austeritat econòmica i racionalitat de la despesa" adoptades pel consell de govern. Molts dels càrrecs continuen ocupats pels mateixos responsables que fins ara, i els nous nomenaments corresponen sempre a persones que ja formaven part de la Corporació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A TV3, Jordi Serra es manté com a cap de Continguts i Programes, Carles Manteca segueix sent el responsable de Programació i Serveis Interactius, Josep Maria Farràs continua a Esports i Amadeu Gassó a Explotació i Enginyeria. A més, Christian Garcia serà el nou cap del Gabinet de Direcció, i Jaume Peral serà el cap d'Informatius, tal com ja es va aprovar fa un mes.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, Rosa Oliva serà l'adjunta a Direcció, mentre que Antoni Regi seguirà conduint l'Àrea Tècnica. L'equip directiu el completen Francesc Cano i Jordi Català com a responsables d'Informatius i Programes, tal com ja es va acordar al maig.

Per últim, en l'àmbit corporatiu, Teresa Farré seguirà com a direcotra de Gestió i Recursos, amb Fermí Pérez com a cap d'Organització i Planificació de Recursos, Jaume Pérez a Compres Corporatives, Joan Bosch a Economia, Finances i Sistema d'Informació, i David de Abásolo a Recursos Humans. Pel que fa a la direcció d'Estratègia Corporativa, que encapçala Ramon Mateu, Neus Comellas dirigirà l'àrea Comercial, Joan Rosés la Coordinació de Serveis Interactius, Josep Sanz la de Responsabilitat Social Corporativa, Màrqueting i Investigació i Joan Marí la de Comunicació i Relacions Institucionals.

L’organigrama de Catalunya Ràdio també es redueix. S’ha nomenat Rosa Oliva adjunta a Direcció i s’ha ratificat Antoni Roig en l’àrea Tècnica. Es completa, així, l’equip directiu, del qual ja s’havien designat el director d’Informatius, Francesc Cano, i el cap de Programes, Jordi Català.

stats