DESCONNEXIÓ DE TV3
Mèdia 17/02/2011

Com ha estat la vostra apagada de TV3?

Amb una pantalla en negre, de sobte. Així s'han quedat milers d'aparells de televisió al País Valencià aquest dijous a tres quarts de deu de la nit. Com ho heu viscut?

Marina Gordillo
1 min
Pantalla en negre, com ha quedat després de l'apagad de TV3

ValènciaSalt al buit. D'una cosa tan quotidiana com és veure la informació meteorològica, a una pantalla en negre. De sobte, i sense que hagi marxat el corrent elèctric ni hi hagi cap avaria. Els espectadors que en aquest moment seguien el Telenotícies han pogut veure com, en un segon, les seves pantalles es quedaven en negre i els seus descodificadors de TDT buscaven un nou senyal. Sense avís, ni tan sols un rètol que explicara el que estava passant. D'igual manera que els talls que ja s'havien produït en altres ocasions amb motiu dels partits de futbol que s'emetien alhora per Canal 9. Per ordre governativa i sota amenaça de multa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest és el procés que heu viscut milers de valencians aquest dijous a tres quarts de deu de la nit, quan Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha deixat d'emetre el senyal de TV3 perquè no pot afrontar la multa de 120.000 mensuals amb què el govern de Francisco Camps amenaçava l'entitat.

La junta directiva d'ACPV estava reunida fins a l'hora del tall. Aquest divendres explicaran com faran front a la multa de 600.000 euros del Govern valencià ja imposada, per les emissions fetes fins ara, i que s'ha de pagar abans del 20 de març.

L'entitat ha obert un compte corrent per a donatius: 2100-0700-12-0200294927

Expliqueu-nos com heu viscut l'apagada. L'espai per als comentaris està més obert que mai per a vosaltres.

stats