Mèdia 19/09/2011

A TV3 i a Twitter, #elconvidat visita @QuimMonzo

El programa d'Albert Om torna amb un amfitrió addicte als 140 caràcters

Redacció
1 min
Quim Monzó i Albert Om

Aquest dilluns a la nit, a les 22.25 h, TV3 estrena la segona temporada d'El convidat, el programa en què Albert Om passa tot un cap de setmana a casa d'un personatge destacat per conèixer-lo de més a prop. El convidat va ser un dels programes revelació de la temporada passada, amb una mitjana de 750.000 espectadors i un 24% de quota de pantalla, i un gran seguiment a través de Twitter. Cada dilluns, es generaven tertúlies en directe sobre el programa, amb l'etiqueta #elconvidat, que més d'un dia va ser trending topic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El primer amfitrió d'aquesta segona temporada és l'escriptor Quim Monzó, addicte i activista de la xarxa dels 140 caràcters. En els últims dies, Monzó ja ha dedicat diversos tuits a Albert Om, que fa poc ha estrenat el compte @elconvidatTV3. "Encara espero que em tornis els llibres que et vas endur", li va dir només veure que Om havia fet el primer tuit. "Dilluns al vespre veuràs on són els llibres...", li va respondre el periodista.

L'escriptor també li ha demanat la màquina d'afaitar, a la qual cosa li ha replicat que també li va agafar una mica de Floïd, ha fet broma augurant que "serà una porqueria de programa", i ha explicat que el convidat no el va deixar tuitejar ni una vegada durant la gravació del programa.

stats