Mèdia 31/07/2012

TV3 lidera l'audiència de dilluns sense Jocs Olímpics

Els espais informatius i la ficció de la cadena catalana la posen al capdavant de la franja de migdia i del 'prime time'

Ara
1 min
DOS AGENTS AL PALLARS Roger Coma i Aina Clotet interpreten dos mossos d'esquadra de Barcelona que intenten imposar la llei als peculiars habitants de Nord.

BarcelonaLa cadena pública catalana ha aconseguit liderar en les dues franges de més audiència de tot el dia: el migdia i el 'prime time'. Els espais informatius de la cadena, tant el 'Telenotícies vespre' com el 'Telenotícies migdia', van aconseguir ahir dilluns un 'share' del 19'4% i del 28,8%, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'àmbit de la ficció, TV3 també va obtenir bons resultats. 'Gran Nord' va esdevenir la segona sèrie més vista del dia i la redifusió de 'Plats Bruts', la tercera. Van tenir 338.000 i 334.000 espectadors cadascun, un 12,9% i un 17,8% de quota de pantalla.

Fora de TV3 només una sèrie, també de creació catalana, va liderar entre els 10 programes més vistos de la televisió. Es tracta de 'Polseres Vermelles', emesa per Antena 3 a les 22.45 del vespre, que va obtenir un 17,6% de 'share', amb 424.000 espectadors.

Els Jocs Olímpics, emesos per La 1, van situar-se en dotzena i tretzena posició, amb les retransmissions de natació.

stats