Televisió
Mèdia 16/02/2012

TV3 tanca l'emissió per satèl·lit del seu canal internacional

TV3CAT emetrà només a través d'internet i de les plataformes de cable a partir de l'1 de maig

Ara
1 min

BarcelonaTV3CAT, el canal internacional de Televisió de Catalunya, deixarà d'emetre a través del satèl·lit a partir del dia 1 de maig, segons ha anunciat la cadena en un comunicat aquest dijous. El canal es podrà seguir veient a través d'internet i de les plataformes de cable estatals que l'inclouen, com Imagenio o Ono.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3CAT es va posar en marxa el 1997, i a través dels satèl·lits Astra i Hispasat es podia sintonitar a Europa i a Amèrica, a més de tot el territori espanyol. Segons assegura la cadena, a partir de l'1 de maig el canal mantindrà els mateixos continguts que fins ara, formats en bona part per l'emissió simultània dels programes de TV3 i complementada amb diversos espais de producció pròpia dels altres canals de TVC.

A més de la possibilitat de veure'l a través d'internet i les plataformes de cable, TV3 es compromet a "fer una aposta decidida" perquè TV3CAT "es pugui sintonitzar a tot el món a través de televisors connectats i altres dispositius, i avança que informarà de com fer-ho durant les properes setmanes.

El tancament de les emissions per satèl·lit de TV3CAT no afectarà, diu TV3, el pla TDT SAT, que permet que els canals de Televisió de Catalunya arribin, via satèl·lit, a zones del país sense cobertura de TDT.

stats