Mèdia 18/07/2012

TV3 recorda Barcelona 92 amb reportatges i redifusions

A.c.r.
1 min
L'exwaterpolista Manel Estiarte serà avui un dels protagonistes del documental Aigua, infern, cel.

BARCELONA.TV3 dedicarà part de la graella dels pròxims dies a rememorar els Jocs Olímpics de Barcelona, que compleixen 20 anys. A més de la sèrie de microespais Barcelona 92: jo també hi era , que des d'aquest dilluns s'ofereixen cada nit després del Telenotícies vespre , avui i dimecres vinent el Sense ficció estarà dedicat a recordar aquells dies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta nit (21.55) s'emetrà el documental Aigua, infern, cel , centrat en la selecció espanyola de waterpolo, que, després d'una duríssima preparació, el 92 va ser subcampiona olímpica després de perdre una final agònica, però que quatre anys més tard va aconseguir penjar-se l'or a Atlanta. I la setmana vinent, coincidint amb els vint anys exactes de la cerimònia inaugural dels Jocs de Barcelona, s'estrenarà Marcats pel 92 , un treball en què 43 protagonistes d'aquella cita -des d'esportistes fins a polítics i artistes- recordaran com ho van viure i què va significar per a ells.

A més, el 30 minuts d'aquest diumenge, titulat Aquells dies de glòria , reviurà les sensacions experimentades per diverses personalitats i gent anònima durant els sis anys que van passar des de la nominació olímpica fins a l'inici dels Jocs, i durant els quals Barcelona i la societat catalana es va transformar radicalment.

El 3/24 emetrà dilluns (21.40) Reflexions olímpiques , amb diversos convidats a plató, i l'Esport3 reemetrà, fins al dia 26, alguns dels moments més recordats dels Jocs del 92, com les cerimònies i diverses finals.

stats