Publicitat
Publicitat

Mitjans públics

TV3 estudia repensar el model d'informatius "en fons i forma" al llarg de l'any que ve

El director de TV3, Eugeni Sallent, confirma que 'Els matins' i 'Divendres' es mantindran a la graella la propera temporada

Televisió de Catalunya treballa en un projecte per renovar els informatius al llarg del 2013. Així ho ha avançat el director de TV3, Eugeni Sallent, en una entrevista amb l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en la qual també ha afegit que la iniciativa es troba en fase d'estudi amb l'objectiu de "repensar", des d'una perspectiva "de fons i de forma", el model d'informatius. Durant l'entrevista amb l'ACN, Eugeni Sallent ha explicat que la reforma dels informatius encara no se sap quan es podria posar en marxa, ja que dependrà "de l'abast de la modificació", però s'ha mostrat convençut que no passarà "en els propers mesos".

Sallent també ha confirmat que Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero continuaran pilotant el magazín informatiu matinal 'Els matins'. Segons Sallent, estan "molt satisfets" del relleu que s'ha fet a la franja, abans liderat per Josep Cuní, que ha superat "les previsions inicials".

En paral·lel, també ha confirmat que el programa d'entreteniment 'Divendres' arrencarà la quarta tem porada amb un continu creixement i amb xifres que demostren que any rere any "assoleix més audiència i té possibilitats de continuar creixent i consolidant-se".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT