Mèdia 06/09/2012

TVE fitxa Carmen Lomana per comentar l'actualitat cultural cada tarda

L'exconcursant dels 'realities' 'Más que baile' i 'Las joyas de la Corona' treballarà, segons ella, al programa d'Anne Igartiburu

Ara
1 min
Twitter de Carmen Lomana

BarcelonaCarmen Lomana tindrà una secció al programa d'Anne Igartiburu per explicar les últimes novetats del món de la cultura. Des que va col·laborar de forma estable a 'Las joyas de la Corona' com a directora de l'escola i com a concursant a 'Más que baile', Lomana no havia participat en cap altre espai televisiu de forma fixa. De moment, la cadena pública encara no confirma aquesta notícia. Tot i això, la mediàtica ha assegurat aquesta informació en un tuit en el qual demana suport als tuitaires.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'+Gente', el programa per al qual treballarà Lomana, comença la seva nova etapa televisiva a partir de dilluns que ve, cada tarda a La 1. El programa s'emetrà de 18.00 a 21.00 hores i donarà pas als informatius de la cadena. Amb el seu fitxatge es continua completant el programa de TVE. José Luis Leiras, l'antic presentador del programa, afirmava que no continuaria treballant en l'espai i es deslligava de TVE. Ara, un altre nom sona per formar part de l'equip d'Igartiburu: Pedro Santos, conegut per col·laborar en diversos programes, serà l'encarregat de portar les xarxes socials.

stats