Televisió
Mèdia 15/02/2012

TVE presenta les quatre cançons candidates a representar Espanya a Eurovisió

El 3 de març s'escollirà el tema definitiu en una gala. La cadena ja va escollir fa unes setmanes Pastora Soler com a representant al certamen

Ara
1 min
Pastora Soler

BarcelonaTelevisió Espanyola ha fet públics aquest dimecres els títols de les quatre cançons candidates a representar Espanya al festival d'Eurovisió, que se celebrarà el 26 de maig a Bakú, la capital de l'Azerbaidjan. Després que a finals de desembre la televisió pública escollís Pastora Soler com la seva representant al certamen, només queda per definir el tema que hi interpretarà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El dia 3 de març, TVE emetrà una gala en què Soler interpretarà els temes finalistes, i serà llavors quan un jurat especialitzat i el públic votaran la cançó que consideren més adient per ser interpretada a Eurovisió. Dels quatre temes proposats, n'hi ha dos que s'han classificat directament per participar en aquesta gala del 3 de març. Es tracta de 'Quédate conmigo' i 'Tu vida es tu vida', tots dos inclosos en el disc 'Una mujer como yo', de la mateixa Pastora Soler.

Els altres dos temes candidats, en canvi, han de passar una primera selecció: des d'avui mateix i fins dilluns, els internautes poden votar per una de les dues, i la que obtingui més suport es convertirà en la tercera finalista en la gala del 3 de març. Aquestes dues precandidates són 'Me despido de ti', que forma part del mateix àlbum que les anteriors, i 'Ahora o nunca', un tema inèdit creat expressament per a l'ocasió.

stats