Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ

TVE destitueix Paco Grande al capdavant d''Estudio Estadio'

El substituirà Lalo Alzueta, després de les seves crítiques a Silvia Barba i Sergio Sauca. Reacció fulminant de TVE a les declaracions de Grande sobre "persones amb les quals treballa i que eren sota la seva responsabilitat"

Les crítiques a Silvia Barba i Sergio Sauca li han costat al periodista Paco Grande el seu càrrec com a editor d' Estudio Estadio. El substituirà Lalo Alzueta. En un comunicat, TVE fa notar que la direcció de la cadena "no comparteix" les seves declaracions sobre "persones amb les quals treballa i que eren sota la seva responsabilitat".

Grande va dir que Sauca era "dolentíssim" i que estava "posat per estratègia empresarial". Segons va assegurar el passat 4 de novembre en un acte amb estudiants de periodisme a la Universitat Complutense de Madrid, Grande va deixar de fer la Champions per culpa seva. Respecte a Silvia Barba, va indicar que "la vessa" i que li falta personalitat, per no atrevir-se a fer una pregunta incòmoda al Kun Agüero.

Grande ja ha indicat que "acata la decisió" de TVE i demana "perdó de cor" als seus companys si s'han sentit "molestos". Per sobre de tot, vol "continuar a la cadena", on porta molts anys. "Espero no llençar la meva carrera professional per un dia, però em sotmeto al que digui TVE", ha indicat.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT