TELEVISIÓ
Mèdia 14/11/2011

TVE destitueix Paco Grande al capdavant d''Estudio Estadio'

El substituirà Lalo Alzueta, després de les seves crítiques a Silvia Barba i Sergio Sauca. Reacció fulminant de TVE a les declaracions de Grande sobre "persones amb les quals treballa i que eren sota la seva responsabilitat"

Ara
1 min
Paco Grande

BarcelonaLes crítiques a Silvia Barba i Sergio Sauca li han costat al periodista Paco Grande el seu càrrec com a editor d'Estudio Estadio. El substituirà Lalo Alzueta. En un comunicat, TVE fa notar que la direcció de la cadena "no comparteix" les seves declaracions sobre "persones amb les quals treballa i que eren sota la seva responsabilitat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Grande va dir que Sauca era "dolentíssim" i que estava "posat per estratègia empresarial". Segons va assegurar el passat 4 de novembre en un acte amb estudiants de periodisme a la Universitat Complutense de Madrid, Grande va deixar de fer la Champions per culpa seva. Respecte a Silvia Barba, va indicar que "la vessa" i que li falta personalitat, per no atrevir-se a fer una pregunta incòmoda al Kun Agüero.

Grande ja ha indicat que "acata la decisió" de TVE i demana "perdó de cor" als seus companys si s'han sentit "molestos". Per sobre de tot, vol "continuar a la cadena", on porta molts anys. "Espero no llençar la meva carrera professional per un dia, però em sotmeto al que digui TVE", ha indicat.

stats