TVE encarrega dues noves sèries i un programa de música

La cadena renova el 'talent' de moda 'Maestros de la costura'

El consell d'administració de Radiotelevisió Espanyola ha aprovat aquest dimecres la producció de dues noves sèries, que es titularan 'Monteperdido' i 'Promesas de arena'. Totes dues ficcions són 'thrillers' basats en novel·les. 

'Monteperdido', que serà produïda per DLO, adapta un llibre d'Agustín Martínez, publicat l'any 2015, sobre dues nenes que desapareixen a la sortida de l'escola en un poble dels Pirineus. Anys després una d'elles és trobada viva entre les restes d'un accident de cotxe en què ha mort un home.

'Promesas de arena', per la seva banda, es basa en una novel·la de Laura Garzón, també del 2015, que explica la història d'una jove que viatja a Palestina per treballar com a cooperant en un camp de refugiats i que, un cop allà, descobreix que no tothom hi actua amb bones intencions. A més, coneix un jove palestí amb una cara oculta. L'adaptació d'aquest llibre anirà a càrrec d'Atlantia Media Producciones. 

A més d'aquestes dues sèries, el consell d'administració ha donat llum verda a un nou programa musical, 'La hora musa', que s'emetrà a La 2. Produït des de TVE Catalunya amb la col·laboració de Crazy4Fun, i presentat per la cantant Maika Makovski, l'espai comptarà amb actuacions en directe "d'artistes espanyols i internacionals de primera fila, així com d'artistes i bandes emergents". 

D'altra banda, la direcció de RTVE ha decidit renovar el concurs de talents de moda 'Maestros de la costura', que la setmana passada va tancar la primera temporada, i 'Clásicos y reverentes', l'espai de La 2 que busca joves talents de la música simfònica.  

Més continguts de