TVE estrena demà l’última temporada de la sèrie ‘Águila Roja’

TVE ja ha fixat l’estrena de l’última temporada de la veterana sèrie Águila Roja, que arribarà així a la seva fi després de set anys en antena. La pública ha triat el seu heroi històric per substituir El Caso, sèrie de producció pròpia que ha debutat aquesta temporada i que ara comença el seu descans estival.

Al programa RTVE responde, Fernando López Puig explicava que tot i que queden serrells pendents de tancar, l’estrena està assegurada. “Encara no s’ha decidit si s’emetrà en dos blocs o en un, és una cosa que encara estem plantejant. Però és segur que s’estrenarà abans de l’estiu, perquè ens sembla que és una sèrie que va molt bé en aquesta època”, admetia el director de ficció de TVE.

La novena i última temporada d’ Águila Roja consta de 13 lliuraments, un nombre prou elevat de capítols perquè la ficció s’emeti en dues tandes, ja que si fos només en una trepitjaria els Jocs Olímpics, que comencen el cinc d’agost i que sempre modifiquen la programació habitual.

Entre les poques coses que se saben destaca la notícia que l’actriu Inma Cuesta tornarà a la ficció per al comiat. El que no ha transcendit és si la seva tornada serà per caure rendida als braços del protagonista.

Més continguts de