Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ

Dediquen el guardó de l''Espai Terra' a Toni Nadal

TVE torna a triomfar als premis de l'Acadèmia

TVE s'apodera de la gala de la televisió emportant-se més de la meitat dels premis. Cuéntame i Gran Hotel lideren en ficció, mentre que els espais informatius públics espanyols són els més guardonats.

TVE va tornar a triomfar a la quinzena gala dels premis de l'Acadèmia de la Televisió amb 11 guardons Iris, 4 menys que l'any passat. La segona del rànquing és Antena 3, amb 5 premis, seguida de prop per La Sexta, amb 4.

La pública espanyola va liderar per la seva producció informativa i també per la ficció, sobretot amb Cuéntame, que es va emportar 3 premis. Els representants d'informatius que van recollir els premis van reivindicar la feina feta per l'excap d'informatius, Fran Llorente, substituït pel professional de Telemadrid Julio Somoano després del canvi de govern a Espanya. Llorente ho mirava emocionat entre el públic.

Antena 3 va destacar per ficcions com Gran Hotel i Hispania. De La Sexta, en canvi, es van reconèixer els seus vaixells insígnia: Salvados i El intermedio. De TV3 es va premiar l' Espai Terra , un programa que copresentava el desaparegut Toni Nadal. Eloi Cordomí li va dedicar l'Iris "per la il·lusió" amb què feia el programa.

Jordi Évole, premiat com a millor reporter pel seu programa, també va criticar els canvis directius a TVE. Des del punt de vista d'Évole, els polítics "haurien de deixar de pensar que els mitjans públics són seus". Hi va estar d'acord Ana Pastor, de TVE, que es va queixar que el català li havia "trepitjat el discurs".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT