Publicitat
Publicitat

Televisió

TVE transmetrà el Bayer-Barça des de Madrid per estalviar

L'encarregat de les narracions, Sergio Sauca, ho ha avançat a Twitter

Televisió Espanyola no serà aquest dimarts a la nit a Leverkusen per fer la transmissió del partit de Lliga de Campions entre el Bayer i el Futbol Club Barcelona. Segons ha avançat a Twitter el periodista Sergio Sauca, responsable de les narracions de futbol de la cadena estatal, la transmissió es farà a partir de les imatges de televisió des d'un estudi a Madrid, amb l'objectiu d'estalviar despeses.

Segons el mateix Sauca, aquest no serà un cas puntual per al partit d'avui, sinó que s'aplicarà el mateix criteri en altres partits de Champions. En resposta a un altre usuari, el periodista ha assegurat que la setmana que ve no viatjaran a Moscou per oferir el partit entre el CSKA i el Reial Madrid.

TVE ha d'afrontar una retallada pressupostària de 200 milions d'euros aquest 2012, una situació que l'ha obligat a deixar en 'stand by' la continuïtat de sèries com 'Cuéntame' o 'Águila roja'. A més, el president de torn del consell d'administració de RTVE, Josep Manuel Silva, va opinar fa uns dies al seu blog que caldria renunciar als drets de la Champions.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT