Televisió
Mèdia 14/02/2012

TVE transmetrà el Bayer-Barça des de Madrid per estalviar

L'encarregat de les narracions, Sergio Sauca, ho ha avançat a Twitter

Ara
1 min

BarcelonaTelevisió Espanyola no serà aquest dimarts a la nit a Leverkusen per fer la transmissió del partit de Lliga de Campions entre el Bayer i el Futbol Club Barcelona. Segons ha avançat a Twitter el periodista Sergio Sauca, responsable de les narracions de futbol de la cadena estatal, la transmissió es farà a partir de les imatges de televisió des d'un estudi a Madrid, amb l'objectiu d'estalviar despeses.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el mateix Sauca, aquest no serà un cas puntual per al partit d'avui, sinó que s'aplicarà el mateix criteri en altres partits de Champions. En resposta a un altre usuari, el periodista ha assegurat que la setmana que ve no viatjaran a Moscou per oferir el partit entre el CSKA i el Reial Madrid.

TVE ha d'afrontar una retallada pressupostària de 200 milions d'euros aquest 2012, una situació que l'ha obligat a deixar en 'stand by' la continuïtat de sèries com 'Cuéntame' o 'Águila roja'. A més, el president de torn del consell d'administració de RTVE, Josep Manuel Silva, va opinar fa uns dies al seu blog que caldria renunciar als drets de la Champions.

stats