TVE talla la transmissió de sincronitzada just quan els tocava actuar a Carbonell i Mengual

En comptes de l'exercici de les representants espanyoles, La 1 ha ofert la competició de doma, on participava una amazona alemanya

Els espectadors de La 1 s'han quedat amb un pam de nas aquest dilluns a la tarda mentre miraven la prova de rutina tècnica de natació sincronitzada dels Jocs Olímpics de Rio. Després d'haver pogut seguir aquesta competició durant prop de dues hores, la televisió pública ha tallat la connexió just quan li tocava competir a la parella espanyola, formada per Ona Carbonell i Gemma Mengual, que es jugaven el pas a la final de la competició de duets. La seva actuació s'ha pogut seguir només a través d'internet, ja que en aquell moment Teledeporte oferia un partit d'hoquei herba femení entre les seleccions dels Estats Units i Alemanya.

En comptes de l'actuació de la parella de nedadores catalanes, La 1 ha connectat amb la final de doma individual, que estava en marxa des de feia tres hores i on en aquell moment competia l'amazona alemanya Dorothee Schneider. Després d'ella ha arribat el torn del genet espanyol Severo Jurado –que s'ha col·locat provisionalment tercer però ha acabat sense medalla–, tot i que el seu exercici ha començat quan Mengual i Carbonell ja havien sortit de la piscina.

La decisió de TVE ha indignat els espectadors, que  han criticat durament la cadena a través de Twitter per haver-los impedit veure en directe l'actuació de les representants espanyoles. El seu número –i els altres dos que quedaven per completar la competició– s'ha pogut veure a La 1 en diferit, 20 minuts més tard, un cop la competició de doma ja s'havia acabat.

Més continguts de