Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Tatiana Sisquella: "Em sento moderna quan faig servir l'iPhone"

Fa cosa d'un any que tinc l'iPhone 3, i ja m'agradaria tenir el 5! Sincerament, no en tenia cap necessitat, ni una! Però la gent que tenia al voltant començaven a tenir-lo, i jo veia que hi jugaven molt i que feien coses molt boniques, i també en vaig voler un. Em van dir que si trucava a la companyia i deia que em volia canviar me'l donarien, i tot i que vaig haver d'insistir-hi molt, al final ho vaig aconseguir. Al principi feia servir totes les aplicacions del món, però ara en faig un ús més moderat: truco, faig molts mails i molts WhatsApps, i últimament, que he estat de viatge a Lisboa, he descobert la utilitat del Viber. I també vaig descarregar-me una guia de viatge que es connecta amb el GPS i em va anar molt bé. La veritat és que em sento molt moderna, quan faig coses d'aquestes!

Sóc més de Facebook que de Twitter. Abans només hi tenia amistats, però ara l'he obert a tothom i per això vaig amb més prudència. De Twitter també en tinc, però el faig servir més com a voyeur . M'agrada sobretot veure què diu la gent, especialment amb grans esdeveniments que jo també estigui compartint, com ara un partit de futbol.

La tele la miro sobretot a la carta, per no estar pendent dels horaris. Segueixo bastant els nous formats, i també moltes sèries. Moltes! Escolto la ràdio sobretot als matins: el Fuentes i el Basté. El futbol, amb el Pou, i el cap de setmana escolto El suplement .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT