CANVIS AL DIAL
Mèdia 24/06/2011

Tatiana Sisquella s'encarregarà de les tardes de Catalunya Ràdio

Plantar cara a l'imbatible Toni Clapés, líder de la tarda a RAC1. És l'encàrrec que ha rebut Tatiana Sisquella, a qui s'ha ofert presentar la franja de quatre a set de la tarda de Catalunya Ràdio.

àlex Gutiérrez M.
1 min
Tatiana Sisquella ha presentat El suplement  l'última temporada,  amb un notable èxit d'audiència.

Barcelona.Catalunya Ràdio renovarà la franja de les tardes: Sílvia Cóppulo deixarà de presentar El secret. La franja l'ocuparà Tatiana Sisquella amb un espai nou que s'anirà perfilant durant les setmanes vinents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant aquesta temporada Sisquella ha presentat El suplement, el programa matinal dels caps de setmana. Anteriorment, havia presentat a TV3 l'espai divulgatiu Guerra de sexes i també col·laborava a la televisió pública en el programa Divendres com a experta en qüestions de gènere. La seva trajectòria està lligada també a RAC1, ja que va col·laborar a El món a RAC1, a Minoria absoluta i a l'edició d'estiu de Via lliure.

Sílvia Cóppulo va assumir el repte de remuntar les tardes de Catalunya Ràdio, que havien caigut al seu mínim d'audiència (53.000 oients) amb el programa Hem de parlar. Durant els dos anys en què ha estat en antena, ha elevat el llistó fins als 136.000 oients. La periodista va explicar a aquest diari: "He acomplert el que se'm va demanar, que era aixecar l'audiència de la franja. Ara estic en converses per estudiar ser present en altres franges horàries, de dilluns a divendres". Una de les opcions sobre la taula passa per presentar un programa de caire informatiu al migdia.

Queda per decidir també qui substituirà Sisquella a El suplement. De moment, durant l'estiu el presentarà Adam Martín. Segons ha pogut saber l'ARA, l'emissora també hauria ofert a Cóppulo encarregar-se del programa a partir del setembre.

stats