Mèdia 08/08/2012

Telecinco estrena les llums i ombres de 'Los Kennedy'

Joan Callarissa
1 min
Katie Holmes fa de Jacqueline, que comença la sèrie embarassada i valorant la victòria del seu marit.

BARCELONATelecinco estrena aquesta nit Los Kennedy , la minisèrie que repassa tots els detalls que han transformat aquesta dinastia demòcrata en una monarquia als EUA. Amb només 8 capítols, la ficció relata la vida pública i privada de la nissaga des que el novembre del 1960 JFK es va convertir en el 35è president dels EUA, passant per davant del republicà Richard Nixon.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els actors principals hi ha Greg Kinnear (nominat a un Oscar per Millor, impossible ), fent de JFK; Katie Holmes ( Dawson ), de Jacquie, i Barry Pepper ( Salvar al soldado Ryan ), que interpreta Bobby Kennedy. També intervenen en la producció Tom Wilkinson ( Shakespeare in love ), que fa de Joe Kennedy; Diana Hardcastle ( Un dia inesperat ), de Rose Kennedy, i Kristin Booth ( Nikita ), d'Ethel Kennedy.

Dirigeix la sèrie John Casser -amb un Emmy per 24- , que ha fitxat Charlotte Sullivan per fer-li cantar "Happy birthday, Mr. President " i recordar un episodi que pot ferir sensibilitats. De fet, la sèrie ha representant una ofensa tan gran per a la família que les seves suposades pressions van fer que History Channel se'n replantegés l'emissió.

Tot i això, els Kennedy no tenen la força que tenien i 26 cadenes d'arreu del món han comprat els drets de la sèrie. En el primer capítol el patriarca, Joseph, planifica el futur del govern de JFK.

stats