Publicitat
Publicitat

Telecinco és el canal més vist a l'estat espanyol aquest juliol

Amb un 13,3% de quota de pantalla mitjana, el principal canal de Mediaset passa per davant d'Antena 3 i de La 1

Telecinco ha estat la cadena més vista al juliol, al conjunt de l'Estat, amb un 13,3% d'audiència. Aquesta dada la consolida en el primer lloc per cinquè mes consecutiu tot i perdre 3,4 punts de quota respecte al juny, seguida per Antena 3 TV, amb un 12,7%, un percentatge que no registrava des de novembre de 2011.

Segons dades de Kantar Media difoses per Barlovento Comunicación, La 1 de TVE ocupa la tercera posició i, a més, continua perdent audiència, vuit dècimes al juliol, fins a situar-se en el 10,7% de quota mitjana.

El lideratge de Telecinco és conseqüència, en gran part, de la final d'Espanya-Itàlia a l'Eurocopa. En el cas de TVE, destaca la cerimònia inaugural dels jocs olímpics de Londres com l'emissió més vista de la cadena al juliol, malgrat el que no va aconseguir recuperar el lideratge entre el seu públic.

Les dades que ha fet públiques Barlovento també revelen que aquest juliol ha estat el mes de major consum televisiu de la història, amb 213 minuts de mitjana diària (tres hores i 33 minuts) per persona.

Les televisions autonòmiques públiques van pujar dues dècimes fins situar-se en un 9,5 per cent, mentre que les autonòmiques privades repeteixen el resultat de juny amb un 0,9 per cent.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT