Televisió
Mèdia 18/05/2012

Telecinco nega haver pagat vuit milions d'euros per José Mota

La cadena assegura que la xifra és "molt lluny" d'aquesta quantitat

Ara
1 min
José Mota a 'La chispa de la vida'

BarcelonaMediaset ha volgut sortir al pas de les informacions publicades en alguns mitjans segons les quals el fitxatge de José Mota havia costat vuit milions d'euros. En una nota de premsa feta pública aquest divendres, la cadena "desmenteix totalment" la xifra i aclareix "que l'acord és molt lluny de la quantitat esmentada".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nota aprofita per destacar "l'esforç i l'actitud prudent i professional de José Mota, que ha renunciat a part del que rebia a Televisió Espanyola per poder créixer professionalment en l'oferta multicanal de Mediaset". Detalla també que la negociació s'ha fet "d'acord amb els rigorosos criteris de gestió habituals a l'empresa i a les condicions actuals del mercat".

El fitxatge de Mota inclou diversos projectes, entre els quals hi ha també el cinema, gràcies a la filiar que té Mediaset dedicada a aquesta activitat. En el moment de presentar la nova incorporació, aquest dijous, es va parlar de programes tant a Telecinco com a Cuatro. José Mota tenia un projecte amb Fernando Tejero –el porter d''Aquí no hay quien viva'–, una sèrie en la qual interpreten dos germans que regenten un bar en un poble castellà, i per a la qual buscaven cadena.

stats