Telecinco planta cara a Buenfuente al 'late night' amb Jordi González

Els dos catalans coincidiran en aquesta franja amb dos programes nous

Telecinco s'ha decidit a plantar cara al nou programa de 'late night' que Buenafuente presentarà a La Sexta. La cadena de Mediaset ha anunciat que Jordi González conduirà un programa en aquesta franja que portarà per nom 'Se enciende la noche'.

El nou format de Telecinco comptarà amb els humoristes Nene Futbolista i Begoña Guillén, que intervindran en l'entrevista creant "divertides situacions per als convidats". A més, les reporteres Elena Ortega i Pepa Peláez  "mostraran el costat més humà de les notícies". D'altra banda, l'actriu i vedet Pepa Charro, la 'Terremoto de Alcorcón', farà gala de la seva comicitat per repassar l'actualitat del dia i del món televisiu. Marta Márquez i Uri Sabat recolliran múltiples cares de la nit, "amb els seus ambients i els personatges".

El programa de González s'estrenarà el dimarts dia 19 de novembre i ocuparà també la franja d''access prime time'. Buenafuente començarà a La Sexta el dilluns dia 18. 'Se enciende la noche' també comptarà amb col·laboradors del planter de Telecinco com Carmen Alcayde, Boris Izaguirre, Luis Rollán i Belén Rodríguez.


Més continguts de