Telecinco prepara una nova sèrie sobre corrupció política

La cadena de Mediaset ha encarregat un capítol pilot a Frank Ariza

Telecino treballa per ampliar la seva oferta de sèries. Segons informa el portal 'Bluper', la cadena de Mediaset ha encarregat un pilot d'una nova ficció sobre corrupció política que durà per títol 'Secretos de estado'. El responsable de la nova sèrie és Frank Ariza, creador de 'Perdóname, Señor', actualment en emissió a Telecinco. 

Com passa en el mercat nord-americà, el grup de comunicació valorarà si continua o no amb la sèrie un cop hagi vist l'episodi pilot. El repartiment de 'Secretos de estado' comptarà amb Myriam Gallego, coneguda per 'Águila roja'; Jesús Castro ('La isla mínima'); José Luis García Pérez ('Carlos, Rey Emperador') i Estefanía de los Santos (Perdóname, Señor), entre d'altres. 

En cas que el projecte tingués continuïtat aquesta seria la quarta sèrie d'Ariza per a Mediaset. Anteriorment va estrenar 'Dreamland', 'Yo quisiera' i 'Perdóname, Señor', que ha sigut una de les sorpreses de la temporada i ha tingut una bona resposta per part de l'audiència en el conjunt de l'Estat, amb un 19% de 'share' i gairebé 3 milions d'espectadors. A Catalunya, en canvi, no ha tingut tanta sort i només ha arribat al 9,4% de quota de pantalla.  

Més continguts de