Publicitat
Publicitat

Telemadrid posa el segell d'ETA sobre imatges de Zapatero i Rubalcaba

Els comitès d'empresa de la cadena autonòmica denuncien la "manipulació informativa" i demanen la destitució "immediata" del director d'informatius

Telemadrid "ha tornat a sobrepassar tots els límits coneguts de manipulació informativa", segons van denunciar ahir els comitès d'empresa de la ràdio i televisió autonòmica de Madrid (RTVM). La sobreimpressió de les imatges del president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, i del vicepresident, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb el segell d'ETA sobre les seves cares al Telenoticias 3 del 30 de març és, segons els comitès, "una maniobra per identificar els dos principals dirigents polítics espanyols amb l'organització terrorista". Afegeixen, a més, que "és un menyspreu als valors del periodisme, l'ètica i la deontologia professional i l'atemptat més gran contra els principis de la pluralitat, veracitat i objectivitat". Per aquest motiu, els comitès demanen la destitució "immediata" del director d'informatius de la cadena, Agustín de Grado.

D'altra banda, la plataforma Salvemos Telemadrid ha titllat l'operació de "manipulació grollera que ara ni tan sols és subliminal, sinó evident", en referència a l'anterior polèmica pel tractament que la cadena autonòmica va fer de la manifestació de l'11-M l'any 2005, quan va incrustar el logotip de la banda terrorista en un moment de l'acte.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT