Mèdia 26/11/2011

Temor pel futur d'una eina clau per al català

16 experts analitzen per a l'ARA els interrogants clau sobre el futur de TV3

Ara
1 min
Una altra línia roja

BarcelonaL'exdirectora General de la CCMA Rosa Cullel, l'exconseller de Cultura Juan Manuel Tresserras, el politòleg Jordi Muñoz, el director general de CCRTV de 1984 a 1995, Joan Granados, l'editor Ernest Folch, el periodista i presentador de Divendres, Xavi Coral, el president del Grup Ramon Barnils, David Bassa, el soci fundador de Diagonal TV Joan Bas, l'historiador Joan B. Culla, el director general de Mediapro, Jaume Roures, l'exministre i exdirector general de la CCRTV Joan Majó, l'escriptor Xavier Bru de Sala, la productora de Pa Negre, Isona Passola i el director de Minoria Absoluta i exdirector de TV3, Francesc Escribano, responen a les preguntes de l'ARA sobre la nova etapa que s'obre a TV3 amb l'anunci de l'ajust que aplicarà el Govern.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Què aporta TV3 al país? Està en perill el lideratge de TV3? Quines de les mesures d'estalvi són més factibles? Són les tres preguntes que els experts responen per a l'ARA.

Rosa Cullell:

"Renunciar a algun canal sembla la mesura més pragmàtica, de sentit comú i menys dolorosa".

Juan Manuel Tresserras:

"És una bajanada renunciar a un múltiplex". "Es podrien externalitzar productes, però no mesures dràstiques que facin perdre talent. L'única explicació és que s'hagi apostat per una empresa privada..."

Joan B. Culla:

"TV3 corregeix l'hegemonia castellana a la televisió, que s'ha incrementat amb la TDT".

Podeu llegir l'opinió dels 16 experts a l'ARA PREMIUM

stats