FICCIÓ TELEVISIVA
Mèdia 28/03/2012

'Terra Nova', amenaçada de desaparèixer després del no de Netflix

A.c.r.
2 min

BARCELONA.El futur de la sèrie Terra Nova és cada vegada més negre. Segons avança el portal The Hollywood Reporter , el portal de vídeos online Netflix ha trencat les negociacions amb la cadena Fox per emetre una hipotètica segona temporada de la sèrie. Després que la Fox decidís no renovar-la com a conseqüència dels mals resultats obtinguts per la primera tongada de capítols, Netflix era la plataforma més ben situada per aconseguir-ne els drets, però ara aquesta opció ha quedat descartada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que això no ha de significar per força el final definitiu de la sèrie -la intenció inicial de la Fox després de cancel·lar-la era oferir-la a algun canal de cable, una via que ara es podria reobrir-, la manca d'acord amb Netflix és un mal símptoma per al futur de Terra Nova , que veu com se li tanca una altra porta.

Estrenada als Estats Units el 26 de setembre, Terra Nova va suposar el retorn de Steven Spielberg al món dels dinosaures -ara com a productor executiu-, i després d'un capítol pilot que va costar entre 10 i 20 milions de dòlars -i que va obligar a traslladar tot l'equip a Austràlia durant gairebé un mes-, va convertir-se en una de les sèries més cares de la història de la televisió. L'estrena va obtenir uns resultats força satisfactoris, amb més de nou milions d'espectadors, però el descens d'audiència va ser constant, i es va acomiadar amb una mitjana de 7,5 milions de seguidors, una xifra que va motivar la decisió de la Fox de no encarregar-ne més capítols.

Aquí la sèrie es pot veure en obert a través de Cuatro, que la va estrenar a mitjans de febrer.

stats