Publicitat
Publicitat

Terratrèmol grec, a la portada de l'ARA

El diari ARA de dimarts obre la seva edició amb l'episodi d'inestabilitat financera amb l'epicentre a Grècia que ha enfonsat les borses aquest dilluns

Portada de l'ARA en PDF


El diari ARA d'aquest dimarts obre la seva edició amb les turbulències financeres que ha originat la manca de pacte polític a Grècia per formar un govern de coalició  després de les eleccions, que van deixar un parlament molt fragmentat i amb formacions polítiques d'ideologies molt oposades. 'Terratrèmol grec' és el titular d'obertura, amb el qual la portada apunta també que "Brussel·les encén totes les alarmes" i que "es trenca el tabú que Atenes pugui abandonar la moneda comuna".

Sobre política, el diari explica que "Duran i el PSC faran pinya per frenar el Pla B de Mas", que el president català posaria en funcionament si no aconseguís el pacte fiscal a través de la negociació amb l'executiu espanyol.

El diari també destaca en la seva primera pàgina la nova acampada dels 'indignats' a la plaça de Catalunya de Barcelona, dels quals diu que "es reinventen".

A més, l'ARA també assenyala que "Neix l'acadèmia de la música".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT