Mèdia 22/03/2012

Terribas demana protegir TVC per defensar "qui som realment davant dels que ens volen fer creure que no som"

En recollir el Memorial Francesc Macià, la directora destaca la tasca de la televisió nacional a l'hora d'expressar "la diversitat del país"

Acn
1 min

BarcelonaLa directora de TVC, Mònica Terribas, ha demanat protegir la televisió pública del país per defensar "qui som realment" davant dels que "creuen o ens volen fer creure que no som". Terribas ha apel·lat l'esperit generós del president Macià que "abans pensava en els altres que en ell mateix i lluitava pels seus somnis fins el final". "Espero que d'aquí uns anys les coses hagin canviat i siguem capaços d'escoltar-nos més per allò realment fonamentals pel país", ha reblat la periodista, que reconegut la tasca de la televisió nacional a l'hora d'expressar "la diversitat del país". Terribas ha fet aquestes declaracions durant la 'Nit Irla', on ha rebut el Memorial Francesc Macià.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Terribas ha afirmat que a la televisió pública no només hi ha periodistes amb "rigor i professionalitat" sinó que també s'hi troba la "diversitat i la qualitat", "gent que porta l'ADN del que som, que a uns els agradarà més i a altres menys".

"Al país hi ha diversitat i els mitjans de comunicació públics la reflecteixen, no ho han deixat de fer mai, amb tota la complexitat que això implica". Per la directora de TV3, la cadena va ser concebuda com a "televisió nacional i de país i ho és", expressant la diversitat de Catalunya.

La periodista ha fet un reconeixement a la societat civil afirmant que és capaç d'organitzar-se per ajudar als que més ho necessiten de manera "desinteressada i deixant-s'hi la pell". "Si els escoltéssim més tindríem debats més profunds", ha reblat. En aquesta línia, ha lamentat que sovint "ens perdem en picabaralles" i construïm una societat de l'enfrontament.

stats