'The good fight' renovada per a una tercera entrega

La CBS ha confirmat que la sèrie de Michelle i Robert King tindrà continuïtat

'The good fight' és l'exemple que un 'spin-off' pot funcionar tan bé com la seva sèrie mare. Nascuda com una continuació de 'The good wife', la sèrie protagonitzada per Diane Baranski és una de les apostes del servei online de la CBS, que avui ha confirmat que renova la ficció per a una tercera temporada. 

Ambientada en el món judicial de Chicago, 'The good fight', que aquí es pot veure a través de Movistar+, recupera el personatge de l'advocada Diane Lockhart (Baranski), que a 'The good wife' era la cap d'Alicia Florrick (Julianna Margulies). Baranski va rebre sis nominacions als Emmy pel seu paper.

«'The good fight' és l'exemple perfecte del que volem que siguin les sèries originals de CBS All Access: que facin pensar, que siguin provocadores i, sobretot, que siguin entretingudes», ha assegurat Julie McNamara, vicepresidenta de contingut original de CBS All Acces. 

La segona temporada es va estrenar a Movistar+ a principis de març. En aquesta nova entrega, la Diane i la resta dels seus companys del bufet  Boseman, Reddick & Kolstad viuen amb por una onada d'assassinats que té els advocats com a principals víctimes. 

Més continguts de