Mèdia 16/10/2011

'Time Out' passa a divendres i neixen nous suplements

Ara
2 min
'Time Out' passa a divendres i neixen nous suplements

Barcelona.A partir de l'última setmana d'octubre, el suplement Time Out Cultura passarà a dir-se Time Out Cap de Setmana i abandonarà els diumenges per publicar-se els divendres. D'altra banda, des d'avui mateix la revista es renova, oferint un disseny més clar, amb noves seccions, noves firmes i la incorporació cada setmana del sorteig d'un val 2x1 per a algun establiment. A més, s'amplia també el ventall de propostes que ofereix la revista, amb més recomanacions per poder gaudir de tots els àmbits de la cultura fora de la ciutat de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però, sense el Time Out, els diumenges no quedaran orfes. Al suplement infantil Ara Kids s'hi sumaran, a partir del dia 30, tres noves propostes. En primer lloc, neix un suplement humorístic, que vol reprendre la tradició de l'humor gràfic català. En vuit pàgines oferirà una visió satírica de l'actualitat a través d'il·lustracions de diversos ninotaires i amb la participació de Minoria Absoluta recuperarà clàssics com Perich o Gin i inclourà dues pàgines de passatemps. Una altra novetat serà l'aparició de Global News, un suplement que ajudarà a aprendre anglès a partir d'articles del New York Times comentats per dos professors d'anglès, complementats amb la proposta d'exercicis vinculats als reportatges. Finalment, també el dia 30 tornarà l'Ara Emprenem -passa de dissabte a diumenge-, que seguirà al costat dels emprenedors del país incorporant nous opinadors, amb més presència del món de l'empresa, i potenciant la informació sobre la indústria tecnològica.

Ciència

El 27 d'octubre neix un nou espai dedicat a la informació científica, en totes les seves branques. Cada dijous donarà resposta a algunes de les grans preguntes de la ciència, parlarà de les principals investigacions i descobertes i inclourà també un espai de divulgació. Tot plegat, acompanyat de reportatges dels periodistes científics del New York Times com Gina Kolata o Dennis Overbye, que estan entre els més reconeguts del món.

stats