cinema
Mèdia 17/05/2011

Tintín i el secret d'Spielberg

El director nord-americà ensenya els primers fotogrames de l'esperat film sobre el personatge d'Hergé. 'El Secret de l'Unicorn', en 3D, arribarà a les pantalles catalanes el 28 d'octubre

Redacció
1 min
Fotograma de 'El Secret de l'Unicorn'

BarcelonaEl tràiler de El Secret de l'Unicorn ja corre per la xarxa. El portal iTunes Movie d'Apple ofereix un tast de l'esperada primera entrega del famós còmic belga marca Spielberg.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El film d'animació, produït per Peter Jackson, està gravat en tres dimensions amb la tècnica capture motion, que consisteix en enregistrar els moviments d'actors humans per animar models digitals.

El jove actor Jamie Bell, que va saltar a la fama per la seva interpretació de Billy Elliot (2000), posa el rostre a l'intrèpid reporter del còmic d'Hergé (Georges Remi). En la primera entrega, Bell comparteix cartell amb Daniel Craig, que interpreta el malvat Red Rackham.

Tot apunta que Jackson prendrà el relleu a Spielberg en la segona entrega de les aventures de Tintín. El seu nom sona també per dirigir la tercera part, que completaria la trilogia sobre el famós còmic belga.

El Secret de l'Unicorn està previst que arribi a les pantalles catalanes el 28 d'octubre, dos mesos abans de l'estrena als Estats Units.

stats