EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 22/03/2011

Tomàs Molina: "No m'agrada parlar per telèfon"

1 min
Tomàs Molina és meteoròleg  i presenta 'Espai Terra' a TV3.

No m'agrada gaire parlar per telèfon, però no és una cosa d'ara: no m'ha agradat mai. Tinc un HTC amb Windows Mobile i el faig servir molt, però no per trucar ni perquè em truquin, sinó sobretot com a agenda. Faig moltes coses, i per això tenir a mà en tot moment el calendari i els contactes és molt important. El tinc sincronitzat amb l'Outlook, i també l'utilitzo per enviar correus i navegar per internet. Diria que l'aprofito bastant, i de fet des que van començar a aparèixer els primers smartphones que ja n'he anat tenint. I abans tenia un PDA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

M'he fet un compte de Twitter ara fa poc, i de moment no hi estic gaire posat. En canvi, ja fa força temps que tinc un perfil personal al Facebook, amb uns 5.000 amics, i un altre del programa. Sempre contesto -o ho intento- tot el que em pregunten, o sigui que hi he de dedicar una estona cada dia. Hi tinc molta gent que conec personalment, i els felicito pel seu aniversari, per exemple, però en general l'ús que en faig no és ni personal ni familiar.

Tinc una manera de mirar la tele diferent, perquè quan sóc a la feina en tinc moltes al meu voltant. No les segueixo, però si hi passa alguna cosa, segur que la veig. Per tant, veig més la tele que la majoria de la gent, però amb menys intensitat, i en canvi no sóc d'estar-me assegut mirant algun programa. La ràdio només la poso al cotxe per escoltar música, normalment RAC 105.

stats