Mèdia 08/02/2011

Toni Marín: "Tinc tres teles però les miro poc pels meus horaris"

1 min
Toni Marín dirigeix i presenta el Matí a quatre bandes De Ràdio 4.

A casa tinc tres televisors. El que tinc al menjador és gran, de 42 polzades, per recomanació del senyor de la botiga, que he de reconèixer que tenia raó. Tot i això, miro molt poca televisió, pels meus horaris. Cada dia m'aixeco a les quatre del matí, que no és hora de consumir gaire televisió. Començo el dia amb les notícies al televisor que tinc al despatx i, mentrestant, miro diaris digitals amb l'ordinador que hi ha al costat. Tot, amb el mòbil ben a prop. Sóc un gran usuari de les noves tecnologies, al matí.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'ordinadors també en tinc tres. Un de sobretaula, que és el que tinc el despatx. Un portàtil, que faig servir al sofà. I un de petit, el netbook , que és perfecte per viatjar. No tinc Twitter, tot i que tinc pressions per totes bandes, i ho he de fer ja. En canvi, sí que tinc un perfil de Facebook, on hi tinc més de 800 amics. Em serveix per tenir contacte amb les meves amistats, però també perquè els oients del programa puguin contactar amb mi. Amb el Facebook es crea una interacció amb ells i a mi m'agrada posar-los cara.

Ja he tingut 8 o 9 mòbils, primer Ericsson i després Nokia. Ara mateix, un Nokia C6. Sóc dels que han estat fidels durant molt temps a aquesta marca, fins a l'endemà de comprar-me aquest, que em vaig adonar que m'agradava més l'iPhone. Durant el dia faig moltes trucades. Només a la tarda, quan ja no sóc a la ràdio, faig 7 o 8 trucades de feina. I a banda, les dels amics, parella i d'altres.

stats