Publicitat
Publicitat

NOVETATS TELEVISIVES

'No le digas a mamá que trabajo en la tele' s'estrenarà al juliol

'Tonterías las justas' ja té substitut a Cuatro

Les sobretaules de Cuatro comencen a configurar-se: No le digas a mamá que trabajo en la tele serà l'aposta de la cadena per substituir Tonterías las justas durant la pròxima temporada.

Cuatro estrenarà aquest juliol No le digas a mamá que trabajo en la tele , el programa amb què vol cobrir el forat deixat per Tonterías las justas , que presentava Florentino Fernández. Com el seu predecessor, es tractarà d'un espai coral i adreçat inequívocament a una franja jove. El còmic Dani Rovira, habitual d' El club de la comedia i del ja extint Con hache de Eva, tots dos de La Sexta, serà un dels presentadors principals.

Per completar la plantilla, la productora Mandarina va fer un càsting fa unes setmanes, al qual es van presentar alguns membres del difunt Sé lo que hicisteis..., com Paula Prendes i Alberto Casado. Mario Díaz i José Lozano són dos noms més que sonen per a la troupe del nou programa. Tot i que el llançament definitiu de No le digas... serà al setembre, la cadena ja el vol emetre durant el juliol per testar-lo.

Públics semblants

Mentrestant, Florentino Fernández prepara el desembarcament a Neox, que ja anuncia el seu programa a les falques que emet. Per qüestions de drets, l'espai ha de canviar de nom, així que agafarà el títol d' El club de los tontacos . Serà una batalla pel mateix target de públic, però en aquest cas enfrontarà una cadena generalista com Cuatro contra una de temàtica com Neox, que pertany a Antena 3.

Tonterías las justas era un espai elaborat per la productora Siete y Acción, de Pablo Motos. Quan el presentador va decidir traslladar el seu programa estrella, El hormiguero , de Cuatro a Telecinco, el programa de Fernández també es va veure arrossegat de cadena, tot i que en aquest cas sense poder-se col·locar al canal principal. Neox ja anuncia que "alguna cosa grossa" -en probable referència a Flo- està a punt d'arribar a la cadena.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT