NOVETATS TELEVISIVES
Mèdia 21/06/2011

'Tonterías las justas' ja té substitut a Cuatro

Les sobretaules de Cuatro comencen a configurar-se: No le digas a mamá que trabajo en la tele serà l'aposta de la cadena per substituir Tonterías las justas durant la pròxima temporada.

à.g.m.
2 min
L'humorista Dani Rovira serà un dels presentadors del nou espai.

Barcelona.Cuatro estrenarà aquest juliol No le digas a mamá que trabajo en la tele , el programa amb què vol cobrir el forat deixat per Tonterías las justas , que presentava Florentino Fernández. Com el seu predecessor, es tractarà d'un espai coral i adreçat inequívocament a una franja jove. El còmic Dani Rovira, habitual d' El club de la comedia i del ja extint Con hache de Eva, tots dos de La Sexta, serà un dels presentadors principals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per completar la plantilla, la productora Mandarina va fer un càsting fa unes setmanes, al qual es van presentar alguns membres del difunt Sé lo que hicisteis..., com Paula Prendes i Alberto Casado. Mario Díaz i José Lozano són dos noms més que sonen per a la troupe del nou programa. Tot i que el llançament definitiu de No le digas... serà al setembre, la cadena ja el vol emetre durant el juliol per testar-lo.

Públics semblants

Mentrestant, Florentino Fernández prepara el desembarcament a Neox, que ja anuncia el seu programa a les falques que emet. Per qüestions de drets, l'espai ha de canviar de nom, així que agafarà el títol d' El club de los tontacos . Serà una batalla pel mateix target de públic, però en aquest cas enfrontarà una cadena generalista com Cuatro contra una de temàtica com Neox, que pertany a Antena 3.

Tonterías las justas era un espai elaborat per la productora Siete y Acción, de Pablo Motos. Quan el presentador va decidir traslladar el seu programa estrella, El hormiguero , de Cuatro a Telecinco, el programa de Fernández també es va veure arrossegat de cadena, tot i que en aquest cas sense poder-se col·locar al canal principal. Neox ja anuncia que "alguna cosa grossa" -en probable referència a Flo- està a punt d'arribar a la cadena.

stats