Publicitat
Publicitat

Tòquio just abans del terratrèmol: escenari de últim videoclip dels Black Eyed Peas

El clip va ser gravat a la capital nipona una setmana abans del terratrèmol que va sacsejar el Japó. El grup l'ha dedicat al país com a mostra de suport

El quartet de música americà, que va ser al Japó una setmana abans del sisme, va enregistrar a la capital nipona el videoclip de la cançó  "Just Can’t Get Enough  ". El clip mostra un recorregut nocturn per Tòquio abans de la catàstrofe.

Fergui, la cantant del grup, ha dit en una entrevista a MTV que el clip “demostra l'amor i la connexió” que tenen amb el país nipó i ha afegit que els seus “cors estan amb tots els japonesos que es van veure afectats pel terrible desastre natural”.

A l'inici del videoclip apareix un escrit mostrant que el vídeo va ser enregistrat al Japó una setmana abans del terratrèmol i afegeix la dedicatòria “Els nostres pensaments i oracions estan amb totes les persones de Japó. Els estimen”. Al final del clip també hi apareix un missatge que convida a fer una donació a favor dels damnificats a través de Creu Roja Internacional.

Amb aquesta acció, The Black Eyed Peas s'ha unit a la creixent llista d'artistes que els darrers dies s'han solidaritzat amb el país nipó realitzant algun tipus d'acte o iniciativa, com ara la venda de pulseres solidàries que ha dut a terme la cantant Lady Gaga.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT