Mèdia 18/03/2011

Tòquio just abans del terratrèmol: escenari de últim videoclip dels Black Eyed Peas

El clip va ser gravat a la capital nipona una setmana abans del terratrèmol que va sacsejar el Japó. El grup l'ha dedicat al país com a mostra de suport

1 min
El quartet americà The Black Eyed Peas

El quartet de música americà, que va ser al Japó una setmana abans del sisme, va enregistrar a la capital nipona el videoclip de la cançó "Just Can’t Get Enough". El clip mostra un recorregut nocturn per Tòquio abans de la catàstrofe.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fergui, la cantant del grup, ha dit en una entrevista a MTV que el clip “demostra l'amor i la connexió” que tenen amb el país nipó i ha afegit que els seus “cors estan amb tots els japonesos que es van veure afectats pel terrible desastre natural”.

A l'inici del videoclip apareix un escrit mostrant que el vídeo va ser enregistrat al Japó una setmana abans del terratrèmol i afegeix la dedicatòria “Els nostres pensaments i oracions estan amb totes les persones de Japó. Els estimen”. Al final del clip també hi apareix un missatge que convida a fer una donació a favor dels damnificats a través de Creu Roja Internacional.

Amb aquesta acció, The Black Eyed Peas s'ha unit a la creixent llista d'artistes que els darrers dies s'han solidaritzat amb el país nipó realitzant algun tipus d'acte o iniciativa, com ara la venda de pulseres solidàries que ha dut a terme la cantant Lady Gaga.

stats