'SITCOMS' AL 'PRIME TIME'
Mèdia 15/01/2011

Torna l'esperit de '7 vidas'

Dues sèries portaran aquest 2011 al prime time l'esperit de sitcoms com 7 vidas, pionera d'aquest gènere a l'Estat. La de Telecinco ja té data: el segon trimestre. La d'Antena 3 "encara està a les beceroles".

Laia Altarriba
2 min
Els actors que protagonitzen Vida loca , la sèrie que Telecinco portarà al Prime time  A partir del segon trimestre d'aquest 2011.

BarcelonaEls creadors de 7 vidas , la primera comèdia de situació a les televisions espanyoles i que va estar set anys en antena, tornen a la càrrega, però ho fan per separat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera de les dues noves sitcoms que arribarà a les pantalles ja té títol: es dirà Vida loca i la podrem veure a Telecinco a partir del segon trimestre d'enguany. De l'equip que va idear l'exitosa 7 vidas , repeteixen en el nou projecte Víctor García i José Camacho, que en van ser productors executius. L'argument de la sèrie girarà al voltant d'una família desestructurada que decideix iniciar la nova vida a Donostia.

L'altra encara no té títol. Però el que sí que en sabem és que la dirigirà Nacho G. Velilla, que també va ser productor executiu de 7 vidas . Aquesta sitcom , que emetrà Antena 3, tindrà com a protagonistes el primer matrimoni que es va divorciar a l'Estat espanyol el 1981. De moment expliquen des d'Aparte Producciones, que és l'empresa que la produeix, que "el projecte encara està a les beceroles, a la gènesi, tot just estem escrivint els guions".

Totes dues sèries, doncs, beuen de la tradició de les sitcoms (o comèdies de situació) nord-americanes, que Telecinco va portar a la petita pantalla de l'Estat espanyol per primera vegada el gener de 1999 amb 7 vidas . Després la seguiria Aída , que encara està en antena, estirant del fil d'un dels personatges de la sèrie. El que caracteritza les sitcoms és que tota l'acció està gravada en platós, que hi ha públic i que en tots els capítols hi ha unes trames que s'obren i es tanquen.

'Vida loca', en 25 minuts

Una de les altres característiques de les sitcoms és que tenen una durada de 25 minuts. Tot i així, a l'Estat espanyol normalment han estat més llargues. Però ara això canviarà perquè Inés Rodríguez, responsable de comunicació d'Isla Producciones, que és l'empresa que està darrere de Vida loca , explica que es limitarà a aquests 25 minuts típics de les sèries nord-americanes.

I què més ens pot avançar de la sèrie? Doncs que la protagonitzaran Toni Cantó i Lolita, entre altres, i que els espectadors que la segueixin es faran un tip de riure.

stats